понеделник, 9 април 2012 г.

Идеална за Вашата пълноценна почивка, къща за гости „Луиза” се намира в българското село Батошево, на 3км. от Батошевският Манастир. За своите гости предлага три самостоятелни стаи със собствени санитарни възли и бани, обща тераса с невероятен изглед към селото и околните върхове на балкана. На първия етаж ще ви посрещне уютна механа с камина,трапезария с оборудвана кухня и барбекю. Капацитета на къщата е 8 +1 места. Къщата разполага с обширен три декара двор под сянката на множество плодни дръвчета. В непосредствена близост се намира малка борова горичка, чието ухание допринася за автентичното усещане и кристално чист планински въздух. Къщата е подходящо място за семеен отдих и почивка през всеки годишен сезон. Близостта на местната река допринася за удоволствията на открито - риболов и еко туризъм.Това е уникално място за почивка сред спокойна атмосфера, свеж планински въздух и изключително красива природа.
Благоприятните условия, кристално чистият планински въздух, възможността туристите сами да се докоснат до природните дарове на балкана – диви ягоди, много къпини, дренки, шипки, гъби и голямо разнообразие от билки, да си наловят риба от близката река или язовир, тишината и спокойствието далеч от големият град е това което ще направи Вашата почивка неповторима и незабравима.

Цени за цялата къща:
Летен сезон – 120 лева
Зимен сезон и празнични дни – 160 лева
Цена на човек 15/20 лева
За повече от 3 дни отстъпка от цената.

За контакти и резервации:

0897529984



Околността предлага някои интересни за посещение места, някои от които са:

Ето какво споделят някои от нашите гости:
Силвия Иванова -  " Очаровани сме от прекрасната и удобна къща, от великолепната природа, от сърдечното посрещане. Благодарим ви от сърце! И до нови срещи, защото със сигурност пак ще дойдем! "
Пенка Златева – " Чудесно място за семейна почивка, толкова е тихо и спокойно, че човек сякаш чува мислите си! "