sliderdvoratrapezariyaspalnya1spalnya2spalnya3kolaj2

Добре дошли!

    • Само на 5 км преди Троянския манастир, в сърцето на Стара планина в подножието на самия национален парк „Централен Балкан“ гостоприемно Ви очаква вила Ливадето. Идеалното място да се отпуснете и усетите духа на Балкана.
    • Насладете се на чара и непреходността на местните обичаи, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравимата атмосфера на Троянския балкан. В къща за гости Ливадето сме се постарали да осигурим всичко необходимо за Вашата комфортна почивка. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, климатици, кабелна телевизия и интернет. На разположение са голяма трапезария с напълно оборудван кухненски бокс (може да ползвате и услугите на няколко фирми, предлагащи кетъринг услуги – българска и китайска кухни, пици, обедно и вечерно меню, аранжировка и т.н.). В широкия двор са обособени паркинг, барбекю, билярд, басейн и детско футболно игрище. Самата вила е оборудвана и с локално парно отопление, хидрофорна система и електрогенератор. Моля вижте нашите цени за наем на вилата!
    • В раздела „Развлечения“ сме показали част от атракциите на региона. Можем да Ви насочим и към много заведения, производители и магазини – нашия край е известен с троянската сливова, керамиката, мебелното производство и туризма.

 

Пожелаваме Ви приятна почивка и бъдете здрави!

Troyan hotels

 

Гостите за нас

drink team

drink team
- 17.03.2012

Еиии... Страшна работа... Допиваме и тръгваме... Изкарахме...

сем. Кръстеви, Варна

сем. Кръстеви, Варна
- 26.07.2013

С огромни благодарности за прекараната перфектна почивка....

Jorje Garretovo de Logroño(La Rioja)España

Jorje Garretovo de Logroño(La Rioja)España
- 12.09.2017

Hemos tenido la suerte de caer en esta bonita casa con esta jente maravillosa de Bulgaria donde nos han...

Ние сме тук

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация